Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه دانشگاه خبرگزاری فارس؛ جلسه ۸۵۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست سیدابراهیم رئیسی و با حضور اعضاء حقیقی و حقوقی شورای عالی انقلاب فرهنگی با دستور اصلی مبنی بر «اصلاح مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درخصوص سیاست‌های سنجش و پذیرش دانشجو» پنجم بهمن ماه ۱۴۰۰ تشکیل شد.

در این جلسه مصوب شد که اعمال معدل سال دوازدهم در سال ۱۴۰۲، معدل سال یازدهم در سال ۱۴۰۳ و معدل سال دهم در سال ۱۴۰۴، در روند پذیرش دانش آموزان تاثیرگذار است، این مصوبه مربوط به سهم ۶۰ درصدی معدل دوره متوسطه دوم و سهم ۴۰ درصدی آزمون کنکور در پذیرش دانشگاه‌ها است و اینکه دانشگاه‌ها می‌توانند برای رشته‌های پرطرفدار حدنصاب معدل تعیین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسأله داوطلبان کنکور را تا حدودی نگران کرد تا جایی که برخی کاربران خبرگزاری فارس با ثبت درخواست خود در سامانه فارس من خواستار لغو تاثیر قطعی ۶۰ درصدی معدل در نتایج کنکور شدند.

سردبیر سوژه فارس من در گفت‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، گفت: با توجه به بالا بودن تعداد معدل ۲۰، معیار سابقه تحصیلی مبتنی بر آزمون نهایی در یک سال معیار خوبی برای رشته‌های پرطرفدار محسوب نمی‌شود، در حالی که طبق این مصوبه قرار است معدل امتحانات نهایی صرفاً پایه دوازدهم ۶۰ درصد نمره کل داوطلب را تشکیل دهد و آزمون اختصاصی که از سه پایه مقطع متوسطه دوم برگزار می‌شود تنها ۴۰ درصد سهم خواهد داشت. همچنین دروس عمومی پایه دهم و یازدهم نیز مورد پرسش قرار نخواهند گرفت.
وی افزود: نتایج آزمون سراسری در رتبه‌های زیر ۳۰۰۰ تفاوت‌های بسیار ظریفی با هم دارد که در صورت تأثیر قطعی معدل نهایی، در عمل آنچه میان این چند هزار نفر داوطلب برتر تفاوت ایجاد می‌کند همین معدل است در حالیکه امتحانات نهایی به شکل موجود از نوع حد نصابی و برای سنجش پیشرفت تحصیلی است و نوع پرسش‌ها در این امتحانات نمی‌تواند به گونه‌ای باشد که چند هزار نفر اول شرکت‌کننده در کل جامعه دانش‌آموزی کشور را از هم تفکیک کند.
* نگرانی داوطلبان بابت شیوع نمره‌گرایی در سیستم آموزشی و ایجاد مافیای ترمیم نمره
کاربران سامانه فارس من اعلام کردند: با تأثیر قطعی سوابق تحصیلی در کنکور، نمره‌گرایی در سیستم آموزشی از قبل کنکور شروع می‌شود و تبعات خاص روانی بر دانش‌آموزان خواهد داشت، بخصوص  با توجه به شیوه‌های بسیار نوینی که برای تقلب به وجود آمده تأمین امنیت برگزاری امتحانات در مقایسه با کنکور سخت‌تر است.
به عقیده کاربران سامانه فارس من، با قطعی شدن تأثیر معدل بر نتیجه کنکور، مافیای جدیدی برای ترمیم معدل و کلاس‌های خصوصی شکل می‌گیرد و به غیر از کتب تست، میلیون‌ها جلد کتاب آموزشی دیگر برای امتحانات نهایی وارد بازار می‌شود. به جز این موارد، کاربران سامانه فارس من ایرادات دیگری را هم بر مصوبه جدید شورایعالی انقلاب فرهنگی وارد کردند، به طور مثال اینکه هر ساله نیمی از داوطلبان کنکور سراسری را فارغ‌التحصیلان تشکیل می‌دهند، در حالی که در زمان تحصیل از تأثیر معدل امتحانات نهایی‌شان در کنکور سراسری و ورود به دانشگاه اطلاعی نداشته‌اند و به هر دلیل ممکن است موفق به کسب معدل بالا نشده باشند، به این خاطر مجبور خواهند شد در امتحانات ترمیم معدل شرکت کنند و از این جهت، فشار مالی مضاعفی بر آن‌ها وارد خواهد شد.
از سویی بعضی نیز فارغ‌التحصیل نظام قدیم آموزشی هستند و برای شرکت در امتحانات ترمیم معدل، باید مجدد کتاب‌های درسی نظام جدید را خریداری و مطالعه کنند‌.
* پاسخ مسوولان را بشنویم خبرگزاری فارس بر اساس رسالتی که دارد صدای کاربران سامانه فارس من را به گوش مسوولان رساند. سعیدرضا عاملی دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی در این باره گفت: بر مبنای این مصوبه معدل سال دوازدهم و اعمال آن در سال ۱۴۰۲ و معدل سال یازدهم در سال ۱۴۰۳ و معدل سال دهم در سال ۱۴۰۴ تاثیر قطعی خواهد داشت. بر اساس این مصوبه سهم ۶۰ درصد ارزیابی توانایی داوطلبان کنکور به دوره تحصیلی دبیرستان منتقل می‌شود و صرفا طی ۴ ساعت کنکور، سرنوشت دانش آموزان تعیین نخواهد شد و وزن بیشتر به علم و دانش عمیق دانش آموزان اختصاص پیدا خواهد کرد. * عاملی: داوطلبان به حرف‌های کاسبان کنکور توجه نکنند
دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه در همه کشورهای پیشرفته دنیا داوطلبان دانشگاه بر مبنای توانایی علمی در دوره تحصیل، رشته مورد علاقه خود را انتخاب می‌کنند و پدیده‌ای به نام کنکور وجود ندارد، اظهار داشت: از این طریق زحمات آموزش و پرورش و دانش آموزان در دوران تحصیل معنادار می‌شود، بنابراین دانش‌آموزان به حواشی توجه نکنند، اشخاصی که در کسب و کار کنکور منفعت دارند از زاویه دیگری خود را مخالف با مصوبات نشان می‌دهند.
منصور کبگانیان دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور گفت: فقط یک مورد در سنجش پذیرش دروس عمومی تناقضی بود که برای این موضوع راه حلی پیدا کردیم، بنابراین جایی برای نگرانی وجود ندارد. رضا حاجی پور سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی نیز در این باره گفت: مصوبه شورایعالی انقلاب فرهنگی مصوبه قانونی است و برای سال 1402 تصویب شده است، و اگر برای مردم و نمایندگان مجلس شورای اسلامی مقداری نگرانی ایجاد شده، قابل بررسی است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کنکور سراسری مافیای کنکور شورایعالی انقلاب فرهنگی کاربران سامانه فارس من امتحانات نهایی داوطلبان کنکور خبرگزاری فارس دانش آموزان معدل سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۴۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مشاور معاونت پرستاری و نمایندۀ دفتر توسعۀ منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت به‌همراه جمعی از مدیران دانشگاه از پانسیون‌های پرستاران در حال احداث بیمارستان امام حسین (ع) تربت حیدریه بازدید کردند.

رئیس ادارۀ پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با اشاره به این‌که بازدید به‌منظور برآورد پیشرفت کاری طرح احداث، تکمیل و تجهیز پانسیون‌های پرستاری انجام شد، گفت: این طرح برای رفاه حال پرستاران به‌ویژه پرستاران غیر بومی که مشکلات عدیده‌ای برای اسکان در ایام ارائۀ شیفت در بیمارستان‌ها دارند، در حال اجرااست.

معصومه پاشایی افزود: امیدواریم با تخصیص اعتبارات لازم از سوی معاونت پرستاری وزارت بهداشت، تکمیل مراحل باقی‌ماندۀ این پروژه سرعت بیشتری بگیرد تا هر چه زودتر شاهد بهره‌برداری از این طرح باشیم.

مدیر بیمارستان آموزشی درمانی امام حسین (ع) نیز در حاشیۀ این بازدیدگفت: ساختمان بخش‌های اداری، MRI، انکولوژی، زیست پرستار و زیست پزشک در اولویت پروژه‌های عمرانی دانشگاه قرار دارد که امیدواریم با افتتاح و بهره‌برداری از این پروژه‌‎ها، گامی ارزشمند در جهت خدمت‌رسانی و پاسخ‌گویی هر چه جامع‌تر به مراجعین و ارتقای رضایت‌مندی کادر درمان به‌ویژه پرستاران عزیز برداشته شود.

فهیمه عطاریان با بیان این‌که تلاش کادر درمان و تیم مدیریتی و پشتیبانی این مرکز کسب رضایت‌مندی حداکثری مراجعین و پاسخ‌گویی جامع به نیاز‌های درمانی شهروندان محترم است، افزود: هم‌اکنون بیمارستان ۲۷۲ تخت‌خوابی امام حسین (ع)، پاسخ‌گوی خدمات درمانی مردم شهرستان تربت حیدریه و شهرستان‌های اطراف در بخش‌های ارتوپدی، جراحی عمومی و جراحی اعصاب، داخلی، بخش VIP، بخش چشم، گوش، حلق و بینی و بخش‌های مراقبت ویژه شامل اتاق عمل و ICU و همچنین خدمات پاراکلینیکی و تشخیصی و اورژانس است.

دیگر خبرها

  • تمدید فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا ۱۸ اردیبهشت
  • فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا سه‌شنبه تمدید شد
  • آخرین مهلت داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی
  • فرصت داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی تا ۱۸ اردیبهشت
  • سوالات امتحانات نهایی چگونه طراحی می‌شود؟
  • توصیه‌هایی به داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی
  • پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد
  • جزئیات برگزاری کنکور ۱۴۰۳ برای داوطلبان سیل زده